Σπιρόμετρο smart PFT USB

Το σπιρόμετρο smart PFT USB πλεονεκτεί έναντι άλλων σπιρομέτρων της αγοράς διότι λειτουργεί με αισθητήρα ροής με μεμβράνη σιλικόνης πολλαπλών τομών και όχι με τουρμπίνα.

Το σπιρόμετρο smart PFT USB πλεονεκτεί έναντι άλλων σπιρομέτρων της αγοράς διότι λειτουργεί με αισθητήρα ροής με μεμβράνη σιλικόνης πολλαπλών τομών και όχι με τουρμπίνα (φτερωτή) ή πνευμοταχογράφο. Επομένως είναι αθόρυβο και παρουσιάζει πολύ μικρή αντίσταση (< 0,068 Kpa/l/s).

Επίσης έχει μεγάλο εύρος ροών (0-16 l/s) και δεν απαιτεί θέρμανση, οπότε οι ανάγκες για συχνές αποστειρώσεις λόγω επώασης μικροβίων, που συμβαίνει με τη θέρμανση, μειώνονται σημαντικά

Το σπιρόμετρο smart PFT USB διατίθεται με αισθητήρα μέτρησης BTPS. Δηλαδή ανά πάσα στιγμή μετρά σε πραγματικό χρόνο την θερμοκρασία, υγρασία και βαρομετρική πίεση του χώρου όπου γίνεται η σπιρομέτρηση και λαμβάνει υπόψη του τις μετρήσεις αυτές, ώστε τα αποτελέσματα να είναι ακόμα πιο αξιόπιστα.

Επιπλέον χρησιμοποιεί αντιμικροβιακά φίλτρα μίας χρήσεως με ενσωματωμένο οβάλ επιστόμιο, εργονομικό για να κλείνουν καλά τα χείλη του ασθενούς αλλά και μικρό, ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει και ένα παιδί. Τα φίλτρα αυτά είναι συσκευασμένα ένα-ένα και διαθέτουν και ατομικό ρινοπίεστρο για το κλείσιμο της μύτης, όλα μίας χρήσεως και επιπλέον πιστοποιημένα περί COVID-19.

Για μέτρηση απλής σπιρομέτρησης SVC, καμπύλης ροής-όγκου FVC, MVV και καθ’ υπολογισμό της compliance, FRC, TLC, RV, ELA και με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στον Η/Υ (έκδοση Bluetooth).

Αναβαθμίζεται για μέτρηση αντιστάσεων αεραγωγών Rocc, αναπνευστικών μυών Pimax, Pemax, P0.1, συντελεστή διάχυσης DLCO, στατικών όγκων FRC, TLC, RV και πλήρους πληθυσμογραφίας sRAW, RAW, TGV.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το προϊόν

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το προϊόν

Σπιρόμετρο smart PFT USB