Πληθυσμογράφος smart PFT Body II

Πληθυσμογραφίας smart PFT Body II με δυνατότητα εκτέλεσης πλήρους πληθυσμογραφίας (TGV, RAW, sRAW, κ.λ.π.) στατικών (TLC, RV, FRC, κ.λ.π.) και δυναμικών (FEV1, FVC, κ.λ.π.) όγκων, αντιστάσεων αεραγωγών Rocc, αναπνευστικών μυών.

Πληθυσμογραφίας smart PFT Body II με δυνατότητα εκτέλεσης πλήρους πληθυσμογραφίας (TGV, RAW, sRAW, κ.λ.π.) στατικών (TLC, RV, FRC, κ.λ.π.) και δυναμικών (FEV1, FVC, κ.λ.π.) όγκων, αντιστάσεων αεραγωγών Rocc, αναπνευστικών μυών Ρ0.1, Pimax, Pemax.

 

  • Το σύστημα πλήρους πληθυσμογραφίας smart PFT Body II στηρίζεται στην αρχή μέτρησης: σταθερός όγκος για όλες τις μετρήσεις (σπιρομετρίας, πληθυσμογραφίας). Το smart PFT Body II είναι εντελώς αυτοματοποιημένο, ελέγχεται πλήρως από εξωτερικό Η/Υ και μπορεί να επεκταθεί με μέτρηση εργοσπιρομετρίας (Modular). Είναι δε κατάλληλο για μετρήσεις ενηλίκων αλλά και παιδιών. Οι μετρήσεις σπιρομετρίας και πληθυσμογραφίας είναι εντελώς ανεξάρτητες μεταξύ τους.
  • Το smart PFT Body II αποτελείται από καμπίνα 860lt, διαφανή και στις 4 πλευρές και είναι κατάλληλη για χρήση σε ενήλικες και παιδιά. Το κάθισμα και ο αισθητήρας ροής ρυθμίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες και το ύψος του ασθενούς. Διαθέτει ενδοεπικοινωνία και παρουσιάζει πάρα πολύ μικρό θόρυβο σε σχέση με το σήμα. Η πόρτα κλείνει με ηλεκτρομαγνητικό τρόπο ώστε να προλαμβάνεται ο κίνδυνος μηχανικού μπλοκαρίσματος που διατρέχει ένα συνηθισμένο μηχανικό χερούλι κλειδώματος. Φυσικά υπάρχει εντός της καμπίνας κουμπί ανοίγματος της πόρτας σε περίπτωση αισθήματος αδιαθεσίας του ασθενή. Είναι σχεδιασμένο σε οβάλ σχήμα και η πόρτα ανοίγει σε δύο φύλλα ώστε να μπορεί να δεχτεί ασθενείς υπέρβαρους ακόμα και άνω των 150 κιλών. Επίσης έχει πολύ χαμηλό σκαλοπάτι (<7cm) για εύκολη πρόσβαση του ασθενούς.
Εγχειρίδια
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το προϊόν

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το προϊόν

Πληθυσμογράφος smart PFT Body II