Η Εταιρεία

Η εταιρεία Oxygenium Medical Α.Ε. αποτελεί το επιστέγασμα της στενής συνεργασίας τριών εταιρειών με παρουσία πάνω από 30 χρόνια στον χώρο της κατ’ οίκον νοσηλείας ασθενών που πάσχουν από αναπνευστικά και κινητικά προβλήματα. 

100.000+

Ασθενείς

30+

Χρόνια Εμπειρία

3

Σημεία Εξυπηρέτησης

3000+

Προϊόντα

Oxygenium Medical

Με εφόδιο την τεράστια εμπειρία μας και την επίσημη διανομή στην Ελλάδα των μεγαλύτερων κατασκευαστικών οίκων παγκοσμίως, δημιουργήσαμε μία κορυφαία homecare εταιρεία στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και κατ’ οίκον υπηρεσιών για την διάγνωση και την θεραπεία σοβαρών αναπνευστικών παθήσεων, όπως το σύνδρομο υπνικής άπνοιας (ΣΑΥ), η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), η κυστική ίνωση, η νόσος του κινητικού νευρώνα (ALS) καθώς και άλλες διαταραχές της αναπνοής στον ύπνο.

Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα πελατολογίου, ξεκινώντας από τον ασθενή απευθείας, έως Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία, Ιδιωτικές Κλινικές , Κέντρα Αποκατάστασης, Ιδιωτικά Ιατρεία, Δομές Υγείας, Οίκους Ευγηρίας, με αντικείμενο την διανομή αξιόπιστων και σύγχρονων ιατροτεχνολογικών προϊόντων και την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Το Όραμα μας

Κύριος στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη, τόσο μέσω της διανομής νέων καινοτόμων προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας όσο και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών τοποθετώντας τον ασθενή και τους οικείους του στο επίκεντρο των προσπαθειών μας, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και συνέπεια στους συνεργάτες μας.

Ως πυλώνες εξέλιξης της Oxygenium Medical Α.Ε. στο μέλλον θεωρούμε τα παρακάτω:

  • Συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων μας.
  • Βελτιστοποίηση των εταιρικών διαδικασιών. 
  • Σύγχρονες υποδομές.
  • Εισαγωγή νέων τεχνολογιών. 
  • Ορθές πρακτικές υγιεινής και ασφάλειας.
  • Προστασία του περιβάλλοντος μέσω μείωσης των ριπών και χρήσης ανακυκλώσιμων υλικών. 

Η Oxygenium Medical Α.Ε. ως ζωντανός οργανισμός εξελίσσεται, αναπτύσσεται και επιδιώκει την εξωστρέφεια μέσω της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης  και ευαισθησίας στα πλαίσια των αναγκών της κοινωνίας και των ανθρώπων που τόσα χρόνια στηρίζουν το όραμά μας . 

Επενδύουμε στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση των πελατών μας μέσω της ανοικοδόμησης σχέσεων εμπιστοσύνης και σεβασμού, ώστε να νιώθουν ότι βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους και ότι τους προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στις ανάγκες τους.

Τα προϊόντα μας

Η Oxygenium Medical Α.Ε. είναι επίσημος διανομέας στην Ελλάδα κορυφαίων οίκων παγκοσμίως, όπως: 

Τα προϊόντα που διανείμουμε ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις και τους αυστηρούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πιστοποιήσεις

Η Oxygenium Medical Α.Ε. έχει καθιερώσει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης της ποιότητας κατά τα διεθνή πρότυπα ΕΝ ΙSO 9001:2015  EN ISO 13485:2016 για τη διακίνηση και τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων και παράλληλα εφαρμόζει τις απαιτήσεις της Υπουργικής απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ./1348/2004 αναφορικά με την Ορθή Πρακτική Διανομής Ιατροτεχνολογικών.

Πιστοποιήσεις Oxygenium

 ISO 13485:2016
ISO 9001:2015
YA 1348

Πιστοποιήσεις Oxygenium Medical

 ISO 13485:2016
ISO 9001:2015
YA 1348

Πιστοποιήσεις Oxygenium Plus

Μαζί βελτιώνουμε τη ζωή
Γιατί να μας επιλέξετε
Γιατί να μας επιλέξετε
1Εξειδίκευση στην Οξυγονοθεραπεία και Άπνοια

H εμπειρία 30 ετών στην οξυγονοθεραπεία και την υπνική άπνοια, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε άριστα τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να σας εξυπηρετήσουμε και πώς να καλύψουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

2Προσωπική επαφή

Στην Oxygenium Medical, ο σημαντικότερος παράγοντας είναι ο άνθρωπος. Με σεβασμό και ήθος, αποκτούμε προσωπική επαφή με τον κάθε πελάτη μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του.

3Επίσημοι αντιπρόσωποι κορυφαίων κατασκευαστικών οίκων

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους αναπνευστικών συσκευών στον κόσμο παρέχοντας στους ασθενείς υψηλής ποιότητας προϊόντα.