Θερμαινόμενος Σωλήνας ResMed S9 ClimateLine

Ο θερμαινόμενος σωλήνας ClimateLine  είναι κατάλληλος για τη σειρά συσκευών S9 της ResMed.

Ο συνδυασμός S9, υγραντήρα H5i και σωλήνωσης ClimateLine ονομάζεται ClimateControl.

Το ClimateControl διατίθεται μόνο από τη ResMed και έχει σχεδιαστεί για την πλήρη αυτοματοποίηση και απλοποίηση της ρύθμισης και της παροχής υγρασίας. Για πρώτη φορά, η υγρασία παρέχεται στην ακριβή θερμοκρασία που χρειάζονται οι ασθενείς για βέλτιστη άνεση και συμμόρφωση. Όταν έχει επιλεγεί η ρύθμιση “auto”, πέντε αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένου ενός αισθητήρα κοντά στη μάσκα, παρακολουθούν τις αλλαγές στις συνθήκες του περιβάλλοντος και στο χορηγούμενο αέρα για να παρέχουν τη βέλτιστη θερμοκρασία και υγρασία.

Πώς είναι δυνατό αυτό; Για πρώτη φορά, καθώς μεταβάλλονται οι συνθήκες του περιβάλλοντος ή η πίεση, το ClimateControl ρυθμίζεται αυτόματα για να διατηρήσει την απόλυτη υγρασία. Για πρώτη φορά, η χορήγηση υγρασίας με χρήση της μέτρησης (και όχι της εκτίμησης) της θερμοκρασίας στη μάσκα, εξαλείφει το “rainout” ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας που προτιμά ο ασθενής.

Και κάτι ακόμη – η ρύθμιση και η χρήση του ClimateControl δεν θα μπορούσε να είναι πιο γρήγορη. Συνδέστε το στο H5i, καθορίστε την πιο άνετη θερμοκρασία στο S9 και το ClimateControl αυτόματα θα κάνει τα υπόλοιπα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το προϊόν

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το προϊόν

Θερμαινόμενος Σωλήνας ResMed S9 ClimateLine