Θερμαινόμενος Σωλήνας ResMed S10 ClimateLineAir

Θερμαινόμενο κύκλωμα CPAP Resmed ClimateLine Air σχεδιασμένο να διατηρεί την κατάλληλη θερμοκρασία και υγρασία του αέρα στο σωλήνα πριν φτάσει στη μάσκα. Αποκλειστικά για την σειρά AirSense 10.

Θερμαινόμενο κύκλωμα CPAP ResMed ClimateLine Air σχεδιασμένο για να διατηρεί τη θερμοκρασία του υγροποιημένου αέρα καθώς περνά μέσα στο σωλήνα ώστε να φτάνει στην μάσκα η κατάλληλη υγρασία που απαιτείται, είναι ένας μικρός, λεπτός σωλήνας μάσκας με διάμετρο 19mm & μήκος 2 μέτρα, που προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία για έναν πιο άνετο ύπνο.

Χάρη στον αισθητήρα θερμοκρασίας Climate Control που είναι ενσωματωμένος στο άκρο της μάσκας του σωλήνα, η θερμοκρασία του αέρα παρακολουθείται και διατηρείται πάντα σταθερή. Η θερμοκρασία του σωλήνα μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιοδήποτε σημείο μεταξύ 16 και 30oC.

Ο αλγόριθμος Climate Control προσαρμόζεται αυτόματα στις αλλαγές στις συνθήκες περιβάλλοντος, ενώ διατηρεί ένα άνετο επίπεδο υγρασίας, ακόμη και αν η θερμοκρασία πέσει όλη τη νύχτα. Η έξυπνη τεχνολογία ResMed που παρέχει αέρα σε σταθερή θερμοκρασία και υγρασία, σας προστατεύει από την υγρασία που συσσωρεύεται στο σωλήνα. Ο θερμαινόμενος σωλήνας ClimateLine Air χρησιμοποιείται από τη σειρά S10.

Το κύκλωμα θερμαινόμενου σωλήνα ClimateLine Air από την Resmed σε συνδυασμό με τον υγραντήρα HumidAir σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μια ροή ελεγχόμενης θερμοκρασίας όλη τη νύχτα.

REF: 37296

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το προϊόν

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το προϊόν

Θερμαινόμενος Σωλήνας ResMed S10 ClimateLineAir