Συχνές ερωτήσεις για τα Ορθοπεδικά

Όλες οι συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για τα ορθοπεδικά

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για τα Ορθοπεδικά

Tο πελματογράφημα είναι μια εξέταση που αναλύει την κατανομή των πιέσεων κατά τη στάση και τη βάδιση, αποτυπώνοντας ψηφιακά τη μορφολογία του πέλματος.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας καλό θα είναι να κλείσετε ραντεβού για την εξέταση.

Το πελματογράφημα είναι μία εξέταση η οποία διενεργείται δωρεάν στο κατάστημά μας επί της οδού Μιχαλακοπούλου 58, Αθήνα και είναι εντελώς δωρεάν.

Ο ρόλος των ορθωτικών πελμάτων είναι να διορθώσουν τυχόν δυσμορφίες και παθολογικές καταστάσεις του πέλματος καθώς και ολόκληρου του σκελετικού συστήματος.

Συνήθως με την συμπλήρωση ενός έτους θα πρέπει να γίνεται έλεγχος των πελμάτων και αντικατάστασή τους με τη διενέργεια καινούργιου πελματογραφήματος.

Η ηλεκτρική νοσοκομειακή κλίνη λόγω πολλαπλών λειτουργιών είναι η πλέον κατάλληλη για την κατ οίκον νοσηλεία. Δίνεται η δυνατότητα ιδιωτικής ενοικίασης ή αγοράς με τη συμμέτοχη του ΕΟΠΥΥ κατά περίπτωση.

Η προοπτική ανάρρωσης καθώς και η συμμετοχή ή όχι του ΕΟΠΥΥ στην αγορά καθορίζει την απόφαση για την αγορά ή την ενοικίαση της νοσοκομειακής κλίνης. Σε κάθε περίπτωση η επικοινωνία με το τμήμα ορθοπεδικών θα σας βοηθήσει για την λήψη της σωστής απόφασης.

Υπάρχουν προϊόντα που διευκολύνουν τον ασθενή αλλά και τον φροντιστή αυτού, όπως, αερόστρωμα, πολύσπαστο στρώμα, υποσέντονο, προϊόντα καθαρισμού του ασθενή στο κρεβάτι, προϊόντα ακράτειας και πλήθος άλλων ειδών που θα σας προτείνει ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας.

Η μεταφορά και εγκατάσταση της νοσοκομειακής κλίνης εντός Αττικής γίνεται με δικά μας μέσα από τεχνικούς της εταιρεία μας.

Ο γερανός ανύψωσης ασθενών (γερανάκι) είναι ο μοναδικός τρόπος ανύψωσης και μεταφοράς του ασθενή από το κρεβάτι σε κάποιο αμαξίδιο ή κάθισμα. Εξειδικευμένοι συνεργάτες μπορούν να επισκεφτούν τον χώρο σας ώστε να τον ελέγξουν και να προτείνουν τις λύσεις που θα σας εξυπηρετήσουν.

Η επιλογή του σωστού αμαξιδίου μεταφοράς ασθενών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως, βάρος του ασθενή, χρήσης από τον ίδιο ή με την βοήθεια συνοδού, εξωτερικές διαστάσεις κ.α. Η επικοινωνία με τους έμπειρους συνεργάτες μας και η κατ οίκον δωρεάν επίσκεψη θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό αμαξίδιο.

Ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει μερικώς ή ολικώς μόνο την αγορά και όχι την ενοικίαση στα ορθοπεδικά είδη. Ρωτήστε μας ποια είδη καλύπτονται από την ευρεία γκάμα ορθοπεδικών και ιατρικών προϊόντων αναλόγως της πάθησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία συνταγογράφησης καθώς και για τη επιβάρυνση του ασφαλισμένου αν υπάρχει.

Οποιαδήποτε ειδική κατασκευή μπορεί να κατασκευαστεί από εξειδικευμένους συνεργάτες.